EQ Vitamin K2 és D3 tesztkészlet

eq-k2+d3-test-kit-800x500-1

Tesztkészlet – Az EQ K2-vitamin teszt most a D3-vitamin teszteredményeket is tartalmazza!

Egy egyszerű, saját maga által használható eszköz segítségével könnyen meg tudja kapni a K2-vitamin (MK7) szérumkoncentrációját, valamint a D3-vitamin (25-OH-D3-vitamin) szintjét. A K2-vitamin „koncentrációs száma” a vérben a szív- és érrendszeri betegségek és/vagy gyenge csontok relatív kockázatára vonatkozóan ad jelzést. A 25-OH-D3-vitamin pedig a D3-vitamin egyik anyagcsereterméke, amelyet a szervezet D-vitamin-szintje legjobb indikátorának tartanak.

A szűrőpapírra gyűjtött vérmintát a K2- és D3-vitamin tesztelésére vonatkozó nemzetközi szabványoknak megfelelően vonják ki és elemzik a norvégiai Oslo Vitas AS Laboratóriumában. Eredményeihez biztonságosan hozzáférhet az omegaratiotest.com/hu weboldalon 15 – 20 munkanap elteltével.

Tesztkészlet – Összetevők

Fontos emlékeztető

Amikor megkapja az EQ K2+D3-vitamin tesztet, néhány dologgal tisztában kell lennie. Gondosan kövesse a tesztkészlet használati útmutatóját a vérteszt elvégzésének módjáról.

A vérmintagyűjtő kártyán található egy azonosítószám. Az új EQ K2+D3-vitamin tesztünk esetében az azonosítószám már megtalálható a vérmintagyűjtő kártyán – azon a felén, amit letép és megőriz, és azon a felén is, amelyet beküld a laboratóriumba. Ennek köszönhetően a tesztje teljesen titkosított. Rendkívül fontos, hogy megőrizze az azonosítószámot tartalmazó részt, mivel erre később szüksége lesz, amikor a tesztet az omegaratiotest.com/hu oldalon ellenőrzi.

Összehasonlítás a korábbi eredményekkel

Tudta, hogy amikor ellenőrzi a második eredményeket, akkor azokat könnyedén összehasonlíthatja az első eredményeivel? Kattintson a ELŐZŐ TESZTEREDMÉNYEK ikonra, és adja meg az első teszt azonosítószámát.

Tippünk

Javasoljuk, hogy fényképezze le az azonosítószámot arra az esetre, ha elveszítené a levelet. Tekintse át és gondosan kövesse a tesztkészlet használati útmutatóját a vérteszt elvégzésének módjáról.

Használat

Az eredmény ellenőrzése

Az omegaratiotest.com/hu weboldalon könnyen ellenőrizheti az eredményét, és többet olvashat arról, hogyan értelmezze az eredményt. Ha úgy dönt, akkor az eredményt a korábban elvégzett tesztek eredményével is összehasonlíthatja.

  1. HOL ELLENŐRIZHETI?

Lépjen az omegaratiotest.com/hu weboldalra, és regisztrálja az EQ K2+D3 teszt azonosítószámát, hogy hozzáférjen az eredményéhez.

  1. AZ EREDMÉNYE:

Két eredményt fog kapni: a K2-vitamin (MK7) szérumkoncentrációját, valamint a D3-vitamin szintjét.

  1. HOGYAN ÉRTELMEZZE?

Kattintson az EREDMÉNYEK MAGYARÁZATA ikonra az oldal alján, hogy többet tudjon meg az eredményéről.

tesztkészlet

EQ Vitamin K2+Vitamin D3
EQ K2+D3 vitamin

Az EQOLOGY másik tesztkészlete, mellyel a szervezete Omega-3 szintjét, és a szervezete Omeg-6:Omega-3 arányát tudja ellenőrizni.
EQ Omega-3 tesztkészlet

Megosztom ezt az oldalt másoknak is: