EQ Anti Age Collagen – forradalmi

anti-age-collagen

Az EQ Anti Age Collagen egy forradalmi kollagén termék, melynek összetevői között megtalálható a Matcha zöld tea és a homoktövis (Hippophae rhamnoides) is. Az EQ Anti Age Collagen peptidek, aminosavak és vitaminok egyedi kombinációját tartalmazza.

Klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a kollagénben gazdag étrend-kiegészítés:

  • Stimulálja a bőr saját kollagén termelését;
  • Csökkenti a ráncok mélységét;
  • Kevésbé száraz bőrt eredményez már 8 hét után;
  • férfiak és nők esetében egyaránt használható.

EQ Anti Age Collagen – Összetevők

Adja meg a bőrének azt, amire igazán szüksége van – belülről!

A bőrünkön nem csak azok a tényezők látszódnak meg, melyeknek kitesszük, hanem azok is, melyeket a génjeink és az étrendünk határoz meg. Az összetevőink biztosítják az egészséges és energikus bőr legjobb előfeltételeit. A kollagén egy olyan fehérje, amelyből a bőr elsődleges tartószerkezete épül. Erőt és rugalmasságot nyújt a bőrnek és egyedülálló nedvesség-megőrző tulajdonsága van.

Az EQ Anti Age Collagen egy érdekes kollagén termék, melynek összetevői között megtalálható a Matcha zöld tea és a homoktövis (Hippophae rhamnoides) is. Az EQ Anti Age Collagen peptidek, aminosavak és vitaminok egyedi kombinációját tartalmazza.

Az EQ Anti Age Collagen alacsony molekulatömegű kollagénnel emelkedik ki a többi termék közül, amely megkönnyíti a szervezet számára, hogy elnyelje ezt a különleges fehérjét.

Összetevők

Tengeri kollagén, matcha zöld tea, aszkorbinsav (C-vitamin), szilícium-dioxid (véralvadásgátló szer), homoktövis kivonat, nikotinamid (B3-vitamin), kalcium-D-pantotenát (B5-vitamin).

Tartalom az ajánlott napi adagban (1 tasak/4,74 g)

Fish Collagen4500 mg
Matcha Green Tea100 mg
Vitamin C50 mg (63%*)
Sea-buckthorn25 mg
Vitamin B316 mg (100%*)
Vitamin B53,5 mg (58%*)

*RBÉ referenciaérték

Alacsony molekulatömeg

Az EQ Anti Age Collagen alacsony molekulatömegű kollagénnel emelkedik ki a többi termék közül, amely megkönnyíti a szervezet számára, hogy elnyelje ezt a különleges fehérjét. Úgy döntöttünk, hogy a termékhez hozzáadunk Matcha teát és homoktövist (Hippophae rhamnoides) is, hiszen mindkettő kiváló minőségű összetevőként ismert, mivel képesek a bőrt egészségessé varázsolni. A hidrolizált kollagén bevitelével kapcsolatban végzett klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a kollagén csökkenti a ráncok mélységét és hidratálja a bőrt.

A bőr száraz tömegének 70 – 80%-a természetes kollagénből áll. Ahogy öregszünk, a bőrünk elveszíti az eredeti kollagéntartalom egy részét és ráncok képződnek. A hidrolizált kollagénmolekulák kisebb összetevőkre bonthatók, és magas a biológiai hozzáférhetőségük (akár 95%). Matsuda és társai 2006-ban azt fedezték fel, hogy a hidrolizált kollagén bevitele stimulálhatja a bőr saját kollagén termelését. Több tanulmány is alátámasztja Matsuda kutatásának eredményeit. Többek között az a 2008-ban végzett klinikai vizsgálat, amelyben 22 résztvevő fogyasztott Peptánt (amely hidrolizált kollagént tartalmaz). 12 hét elteltével a résztvevők ráncainak mélysége 24%-kal csökkent a placebo kontroll csoporthoz képest. Egyes résztvevők esetében a bőr színe (32%) és rugalmassága (45%) is javult.

Hidrolizált kollagén fogyasztása után a bőr nedvességtartalma is javult. A Peptán Tanulmány mellett ezt Morganti (1987) is bizonyította. A tanulmányban részt vevők 68%-a úgy nyilatkozott, hogy kevésbé lett száraz a bőrük. A bőrünkön nem csak azok a tényezők látszódnak meg, melyeknek kitesszük, hanem azok is, melyeket a génjeink és az étrendünk határoz meg. Az összetevőink biztosítják az egészséges és energikus bőr legjobb előfeltételeit. A kollagén egy olyan fehérje, amelyből a bőr elsődleges tartószerkezete épül. Erőt és rugalmasságot nyújt a bőrnek és egyedülálló nedvesség-megőrző tulajdonsága van.

Homoktövis

A homoktövis nagy mennyiségű C-vitamint és különböző B-vitaminokat tartalmaz: B, B1, B2, B3, B5, B6, B12 és az A, E és K-vitamint, különböző flavonoidokat, karotint, folsavat és ásványi eredetű ásványi anyagokat, például foszfort, káliumot, kalciumot, rezet, mangánt, magnéziumot, nátriumot, vasat és cinket.

A homoktövis nagyon hasonlít a természetes bőrolajokhoz. Úgy vélik, hogy a bőrre gyakorolt jó hatását nagy mennyiségű telítetlen zsírsavaknak, palmitoleinsavnak, A-provitaminnak és E-vitaminnak köszönheti. A gyümölcsnek antibakteriális és keringésjavító hatása is van.

Matcha zöld tea

A zöld tea sok polifenollal, azaz erős antioxidánssal rendelkezik, amelyek többek között segítik a bőr oxidatív stressz okozta korai öregedésének megelőzését.

A matcha egy japán zöld tea, amelyet porrá őrölnek, így a tealevél teljes tápanyagtartalmát megtartja a szokásos zöld tea kivonattal ellentétben. A Matcha a Camellia sinensis tea bokorból készül, melyet származása és feldolgozási módja is különlegessé tesz. A zöld tea leveleinek különböző kezelése fontos tényező a tea minőségének meghatározásában.

Good to know

  • Az EQ Anti Age Collagen abszorbeálható kollagén fehérjék természetes forrása;
  • Az EQ Anti Age Collagen fő összetevője a teljes mértékben természetes, halból származó kollagén;
  • Allergia: A termék halból és kagylóból származó fehérjéket tartalmaz;
  • Tárolja száraz, 15 – 25°C fokos helyen, gyermekektől tartsa távol;
  • A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és egészséges étrendet;
  • A GMP szabványoknak megfelelően gyártva.

Használat

Ajánlott napi adag: 1 tasak.

Allergén figyelmeztetések: A termék halból és kagylóból származó fehérjét tartalmaz.

Jó tudni

Az új EQ Anti Age Collagen most még könnyebben keverhető, ajánljuk a teával/kávéval, levessel, joghurttal stb. való keverést.

EQ Anti Age Collagen

Ajánlott termék:

EQ Vitamin K2+Vitamin D3
EQ K2+D3 vitamin

Megosztom ezt az oldalt másoknak is: