Az EQOLOGY-ról. (Küldetés, filozófia.)

Az Eqology-ban szenvedélyünk a természet. Ez tükröződik termékeinkben, amelyeket természetes, nagyon hatékony összetevőkből állítunk elő. Minden termékünket vezető gyógynövény, homeopátia szakértőkkel és biokémikusokkal közösen fejlesztettük ki, akik alaposan megvizsgálják az összetevőket, hogy csak a legjobb terméket biztosítsuk Önnek.

Cégünk 1998-ban alakult Norvégiában. A termékeinkkel kapcsolatos hírek gyorsan terjednek. Ma már Norvégiában, Dániában, Svédországban, Hollandiában, Angliában, Írországban, Finnországban, Észtországban, Lengyelországban, Ausztriában, Svájcban, Németországban, Franciaországban, Magyarországon, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban, Olaszországban, Belgiumban és Izlandon vagyunk jelen.

Az Eqology neve az EQ és az ökológia összetétele. Történetünk a természetes összetevőkön alapuló termékeinkről, valamint a természet egyedülálló erőiről és az emberi intelligenciáról és hozzáállásról szól.

Az EQ mind az „Érzelmi intelligenciára”, mind a „Kiegyenlítésre” utal – egyensúlyban tartás. Ez a termékcsaládunk neve. A név egy új, intelligensebb módot jelent az egészség és a vitalitás népszerűsítésére. Lényege a természetes egyensúly fenntartása az életünkben.

EQOLOGY – Filozófia:

Étrend-kiegészítőink, táplálkozási célú kozmetikumaink és bőrápoló termékeink fejlesztése vezető gyógynövényszakértőkkel, homeopátiás szakemberekkel és biokémikusokkal együttműködésben történik. A termékfejlesztési és gyártási folyamatainkat Norvégiában és az Európai Unió országaiban végezzük a GMP (Good Manufacturing Practice – Jó Gyártási Gyakorlat) szabványok betartásával. Minden termékünk alapjai természetes, kiemelkedően hatékony összetevők, melyek nincsenek a WADA tiltólistáján, tiltott anyagok szempontjából ellenőrzésre kerülnek és a Cologne List® által jóvá vannak hagyva.
Beszállítóink garantálják, hogy az Eqology termékeit nem tesztelik állatokon:

  • Nem teszteljük az elkészült termékeket állatokon, és nem kérünk meg mást sem erre.
  • Az alapanyagok a történelem során áteshettek valamikor állatkísérleteken, de mi egyik termékünk alapanyagát sem vetjük alá állatkísérletnek.
  • Beszállítóink garantálják, hogy nem tesztelik alapanyagaikat állatokon, és mást sem kérnek meg erre.
  • Nem folytatunk állatkísérleteket a gyártási folyamatok során, és másokat sem kérünk meg erre.
  • Az Eqology szerepel az Animal Welfare Alliance állatkísérleteket nem folytató termékeket és márkákat összegyűjtő listáján.

Nem ismerünk kompromisszumokat a termékfejlesztésben. Egyedi termékeink vannak az egészség, energia, a tisztítás, a wellness, a testedzés és teljesítményfokozás terén.

Új követelmények a táplálékkiegészítők egészségügyi hatásainak dokumentálásához.
– Az Eqology nyomon követi a változásokat.
Áttekintjük leírásainkat táplálékkiegészítőinkről, és amennyiben az új nemzetközi szabályok erre okot adnak, elvégezzük a szükséges módosításokat.

Eqology MSC certified

Az EQOLOGY-ról olvashatsz az EQ MAGAZIN 2020-2021 -ben is.

 

eqology

Megosztom ezt az oldalt másoknak is: